Bapoon.dk udfylder huller i frisørens kalender!
- Endda det billigste system i hele Danmark

Vi har sammensat tre frisørpakker, som passer til dit og din salons behov:Ring på 72344400 eller skriv til info@bapoon.dk for at høre mere!


Ingen udgifter for forbrugeren

Det koster ingen ting for forbrugeren at booke deres næste frisørtid på Bapoon.dk. Tilmed får de tilsendt en lille gave ved booking af deres behandling, i form af ”The O” hårelastikker, som er behagelige, sidder stabilt og nemt glider igennem håret. 


Få fyldt kalenderen op med nye kunder

Ved at blive en del af Bapoon.dk, formidler vi dine ledige frisørtider i hele landet, så nye potentielle kunder nemt og hurtigt har mulighed for at bestille en ledig frisørtid, når de har brug for det, og hvor i landet i end måtte befinde sig!

Med Bapoon bliver det nemmere for dig at administrere din salon

Bapoon har sammensat tre ”pakker”, som giver dig mulighed for at få fyldt kalenderen ud med nye kunder, og samtidig giver dig en masse fordele!

Bapoon giver dig bl.a. bookingsystem, kundekartotek, kalender, GRATIS sms'er, lagerstyring, prislister, markedsføring, muligheden automatisk bogføring, et fantastisk kassesystem og meget mere!

Alt dette vil kunne styres og kontrolleres fra din PC, Mac eller iPad!


Endnu flere fordele for dig og dine kunder med Bapoon

Du får mange fordele med Bapoon.dk! Vi sørger for, foruden ovenstående, at du og din frisørsalon bliver fundet med de rigtige søgeord på Google og du bliver en del af vores app til de nye kunder – både til iPhone og Andriod.

Vi bruger desuden mange penge på at markedsføre Bapoon og dermed din salon!

Med Bapoon får du overblik, hjælp til de administrative opgaver, markedsføring og meget andet.