Hvad er Bapoon.dk?

Bapoon.dk er en dansk portal, som via et gratis bookingsystem formidler ledige frisørtider i hele landet. Vi giver dig mulighed for at bestille en ledig frisørtid når du har brug for det - uanset hvor du er. Med Bapoon.dk har du altid en ledig frisørtid lige ved hånden og du slipper for at ringe eller gå forgæves. 

Bapoon.dk samarbejder med de bedste frisører over hele landet og derfor har du mulighed for at vælge den frisør, der passer bedst til dine behov. Du kan bestille din næste frisørtid via din smartphone eller vores hjemmeside. Du kan bl.a. finde herre- og damefrisører i Aarhus, København, Odense og Aalborg.

Med Bapoon.dk er du få klik fra en ny frisure - det er nemt, hurtigt og enkelt. Det er helt gratis at bruge Bapoon.dk og tilmed belønner vi løbende de kunder, der booker igennem vores portal. 

For frisørerne er Bapoon.dk en ny mulighed for at få nye kunder. Vi har gjort det nemt for forbrugerne at booke en ledig tid, både på nettet, derhjemme og når de er på farten. Bapoon.dk giver flere kunder, mere salg og dermed øget omsætning. 

Bapoon tilbyder tre forskellige ”pakker” til frisører og frisørsaloner som bl.a. giver mulighed for at få fyldt kalenderen ud med nye kunder, samtidig med frisørerne får bookingsystem, kundekartotek, kalender, sms system, lagerstyring, markedsføring, muligheden automatisk bogføring, kassesystem og meget mere! Læs mere her.

Bapoon.dk fås både til iPhone og Andriod telefoner. Download vores APP og book din næste frisørtid - allerede i dag!