Frisør Aarhus V

Overvejer du at finde en frisør i Aarhus V – så er du kommet til det rigtige sted, idet vi her på siden har samlet frisørerne i Aarhus V.  På Bapoon.dk giver vi dig mulighed for at finde informationer, sammenligne priser og ledige tider til de forskellige frisører, der er på listen over frisører i Aarhus V, og hvor du på siden gratis kan booke en tid hos den valgte frisør. Frisørerne i Aarhus V tilbyder hårklipning og andre former for behandlinger, til både børn, damer og mænd. Du kan finde frisører i Aarhus V til en rimelig pris og frisører med mange års erfaring indenfor et bestemt område.

Find ledige tider i hele Aarhus V

Aarhus V – også kaldt for Aarhus Vest – befinder sig i det vestlige Aarhus og består af bl.a. Hasle, Herredsvang, Frydenlund, Finnebyen og Bispehaven, og som er vel repræsenteret gennem dansk hiphop, idet flere store danske hiphopper enten stammer eller i en periode har boet i Aarhus V. I Aarhus V er der et stort udvalg af frisører, som tilbyder både farvning/striber, krøl og klip til både damer, herre og børn og andre former for speciel behandlinger, som du kan finde på Bapoon.dk.
 
Frisør i Aarhus V med Bapoon.dkBestil en tid hos din faste frisør eller hos en ny frisør
Med den online portal, har vi gjort det muligt for dig at booke en tid hos din faste frisør eller finde en ledig tid, som passer din kalender, hos en anden frisør som du kan finde på Bapoon.dk. Portalen giver dig mulighed for at danne dig et overblik over frisørerne i Aarhus V, og hjælpe dig med at finde ud af hvilke frisører, der passer bedst til dine behov – mht. valg af behandling, dag og tidspunkt mv.
 
Online bestilling – når det passer dig
Ofte kan det være svært at få tid til det hele i en meget travl hverdag. Vi har stræbet efter at lette din hverdag ved at tilbyde dig et supplement til online booking systemet med apps til Iphone og Android smartphones, med det formål at gøre det lettere for dig at booke en tid hos frisøren, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du skal blot forholde dig til selve sorteringen af listen over frisører i Aarhus V i forhold til hvilken behandling du vil have, og hvilket tidspunkt på dagen du ønsker.
Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Aarhus V
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner