Frisør Aalborg

Hvis du leder efter en frisør i Aalborg eller omegn, er du kommet til det rette sted. Lige her har vi nemlig samlet et bredt udvalg af dygtige og erfarne frisørsaloner i Danmarks fjerde største by, som du kan bestille tid hos og læse mere om her på Bapoon.dk. Det kan være svært at danne sig et overblik over frisørerne i lokalområdet, men vi har gjort vores bedste for at gøre det nemt og hurtigt for dig.


Find den bedste frisør i Aalborg

Aalborg er kendt som en ægte storby med et rigt forretnings- og uddannelsesliv, og det smitter naturligvis også af på byens frisører, som er både mange, dygtige og meget forskellige. Her er der nemlig indbyggere nok til at specialisere sig, og det har mange saloner valgt at gøre. Derfor finder du i Aalborg, Nørresundby og omegn rigtig mange specifikke herre- og damefrisører, samt et væld af spændende eksklusive frisører med dygtige stylister og eksotiske behandlinger. I den anden ende af prisspektret findes de studerendes foretrukne frisører, de billige af slagsen, hvor man kan få en tid til dig og en hurtig klipning for en lav pris.
Et værktøj til dig der forlanger mere af din frisør

Bapoon.dk er en online portal for frisører, som fungerer som et værktøj for dig som kunde. Portalen formidler din booking til frisører i Ålborg, og du slipper derfor selv for at ringe op eller komme ned i frisørsalonen. Du vil have en frisørtid, Bapoon.dk har frisørerne og giver dig en oversigt over de næste ledige tider hos din Aalborg frisør. Det er nemt og hurtigt at bestille en frisørtid online, eller via din smartphone.

Book din frisørtid online hos din foretrukne frisør, ved at sortere efter et specifikt klokkeslæt og find på den måde de frisører, der har en tid når du har plads i kalenderen. Mange er allerede stamkunde hos en frisør, imens andre leder efter en ny frisørsalon i Aalborg. Lige meget hvem du er, tilbyder Bapoon.dk et værktøj til online booking af din næste frisørtid, som du kan tage med. Det kan være inspirerende at prøve en ny frisør fremfor at hænge ved de gamle vaner.  Fordelene ved at booke tid hos en ny frisør er, at man kan opleve de forskellige teknikker og stilarter der gør frisørfaget til en verden der er værd at udforske, så du kan blive den bedste version af dig selv.

Tag Bapoon.dk med på farten
Det kan være svært at finde tid til at bestille en frisørtid i en travl hverdag, og her kan Bapoon.dk hjælpe dig. Forestil dig, at du kunne bestille en frisørtid i frokostpausen, i frikvarteret, i bussen eller i fitnesscenteret – det kan du med Bapoon.dk, som giver dig mulighed for at bestille en frisørtid fra din smartphone. Det er ikke længere tidskrævende at bestille en frisørtid. Vi har lanceret en app, som gratis kan downloades til iPhone og Android og anvendes på farten. Ledige frisørtider i Aalborg har nu aldrig været nemmere at finde, og med Bapoon.dk i lommen kan du bestille din næste frisørtid over alt.

Uanset hvor du er, kan du bestille en frisørtid med Bapoon.dk og være ved frisør hurtigere end hvis du først skulle ringe eller besøge dem for at bestille en tid. 

Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Aalborg
Sorter efter
  • Hair Fashion

    Rantzausgade 3, 9000 Aalborg

    Salon Hair Fashion byder dig velkommen i en miljøvenlig salon. Hvis du ønsker at være med på moden, så skal du vælge vores salon som er placeret i hjertet af Aalborg og hvor alle frisørerne har den 4-årige frisøruddannelse, hvilket er en kvalitetssikring til dig som kunde. Kig forbi og få en snak om dit hår - vi glæder os til at se dig i salonen! Læs mindre

    Salon Hair Fashion byder dig velkommen i en miljøvenlig salon. Hvis du ønsker at være med på moden, så skal du vælge vores salon som er placeret i hjertet af Aalborg og hvor alle frisørerne har den 4-... Læs mere