Frisør i Bjerringbro

Vi har her på Bapoon.dk samlet en række dygtige frisører, som tilbyder netop den behandling du er på udkig efter. Du skal blot vælge den ydelse du kunne tænker dig, så tryller vi alle ledige frisørtider i Bjerringbro by frem til dig. Vi kan gennem Bapoon.dk både tilbyde dig, farvning, dameklip, kur, farvning af bryn og vipper eller en hel anden type af behandling.
 
De enkelte frisører og frisørsaloner
Du kan ud fra hver enkel frisør i Bjerringbro læse mere om den enkelte salon, hvad den står for, og hvilken oplevelse den håber at kunne give dig som kunde.  I netop Bjerringbro har vi her på Bapoon.dk fået fat i en salon, der særligt har fokus på det kvindelig køn, og alle frisørerne har taget den fireårige uddannelse. Så her er du i trygge hænder. 
 
Priser
Nedenfor vil du ud for hver enkel salon finde oplysninger om prislejet for salonen. 
Din frisør i Bjerringbro

Find din nye frisør via Bapoon.dk og få de bedste forudsætninger for at finde den rette frisør for dig, som passer til det, som du ønsker at få ud af en frisør. At finde den rette frisør er én sag, men det at finde den rette frisure kommer så som det næste. Din frisør i Bjerringbro kan hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt resultat, særligt hvis du hjælper vedkommende lidt på vej, ved at dele vitale informationer om dit hår. For hvem kender dit hår bedre end dig selv?

Kommer du til frisøren med glat hår, men har du normalt krøller, når det ikke er kørt igennem et fladjern, er det vigtigt at få nævnt, da det kræver noget andet af en frisure. Omvendt skal du også huske at sige, hvis de smukke krøller du har i håret den pågældende dag, hvor du er til frisør kun er der fordi du har brugt hele formiddagen med dit krøllejern, men det normalt blot hænger ned – helt fladt. Det er vigtigt at frisøren får et godt billede af dit udgangspunkt, inden I i fællesskab vælger din nye frisure.

 

Find den perfekte frisure

Hvordan er din livsstil, og hvor meget tid og penge vil du investere i dit hår? Forklar frisøren, hvilke rutiner du plejer at følge, når du styler dit hår om morgenen. Står du gerne og glatter det i en time, samt touperer bunden så det sidder rigtigt, eller er det nærmere ud af sengen og så afsted om morgenen? Det betyder meget for den frisure, I vælger. Hvis du har en travl livsstil med kort tid hver morgen til personlig pleje, er det nok ikke den mest tidskrævende frisure, I skal vælge til dig, men nærmere en frisure, som kan bære sig selv som den er. Hvis du fra naturens side er mørkhåret, skal du også overveje investeringen, hvis du ønsker at blive farvet lys. Det kræver en hel del vedligeholdelse, som helt sikkert er muligt, men koster en del mere i farve hos frisøren, end sædvanligt. Der kan komme udgroninger, som ikke ser så smart ud og det skal selvfølgelig ordnes, hvis du ønsker det. Ved afblegning af håret, kan man også have behov for tiere brug af hårplejeprodukter i form af olie og hårkure, som også skal tilkøbes, hvis man ikke ligger inde med det i forvejen. Din frisør i Bjerringbro kan altid vejlede dig om dine produkter og hvad der passer til dit hår. Derfor er det også vigtigt at fortælle, hvordan dit hår plejer at opføre sig derhjemme. Det kan lyde lidt sjovt, men det er god information for en frisør at vide, om dit hår hurtigt fedter, om det er meget tørt, om det spalter eller hvordan det er. På den måde kan der skræddersys en frisure og et hårpleje program kun til dig, som får det bedste frem i dit hår.

Book din frisørtid online hos Bapoon.dk og find din yndlingsfrisør i Bjerringbro, så du kan få startet på dit nye håreventyr med produkter og smart frisure. 

Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Bjerringbro
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner