Frisør Charlottenlund

Nord for København ligger byen og postnummeret Charlottenlund, som foruden en række af Danmarks rigeste familier også huser adskillige dygtige frisører. På denne side kan du finde de bedste og bestille en frisørtid, der passer til din kalender, hvad enten du ønsker tid hos din faste frisør eller vil prøve noget helt nyt. Se alle vores tilknyttede frisører herunder, og oplev hvor nemt det er at finde en tid til dig, der passer ind i kalenderen.
Frisører i Charlottenlund
Som en af Danmarks traditionelt rigeste kommuner kunne man godt frygte, at det er meget dyrt at gå til frisør i Charlottenlund, men faktisk er priserne ikke højere her end i andre byer. Tværtimod er Charlottenlund og de omkringliggende byer som Ordrup og Skovshoved faktisk så store, at der også findes en lang række mere jævne frisører med lavere priser. På den måske kan du selv vælge om du vil have den store oplevelse eller en hurtig klipning, og her på siden finder du begge dele. Benyt vores online booking system til at finde en tid, og oplev hvor nemt det er.

Find en frisør med tid til dig
Vores side er den naturlige indgang til at finde en frisørtid, uanset om du leder efter en ledig tid hos din faste frisør eller blot vil finde en tid hos en frisør i Charlottenlund, der passer til din egen kalender. Her kan du nemlig både sortere efter specifikke saloner og frisører og efter dato og tidspunkt, så du hurtigt og nemt kan finde den helt rette frisørtid. Alle vores tilknyttede saloner tilbyder enten herreklip, dameklip eller begge dele, men hvis du søger mere specifikke frisørydelser som hair extensions og styling, skal du søge specifikt efter dette for det bedste resultat.

Det nemmeste online booking system
Vores mål er at gøre det så let som muligt for dig, at bestille en tid hos en frisør. Uanset om du har en fast frisør eller vil prøve noget nyt, skal vi være det oplagte og mest brugervenlige valg. Ud over denne online booking portal har vi også apps til iPhone og Android, som indeholder al vores funktionalitet i en håndholdt udgave, oplagt til hurtig frisørbooking på farten i en travl hverdag. Her på siden finder du både information om forskellige frisører i Charlottenlund, et hurtigt overblik over deres priser og ydelser samt en hurtig og nem booking-oplevelse.
Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Charlottenlund
Sorter efter
  • Soreti

    Ordrupvej 24, 2920 Charlottenlund

    Hos Soreti på Ordrupvej 24, er der altid en dejlig stemning krydret med en god service. Læs meget mere om denne frisør her og se deres ledige tider. Læs mindre

    Hos Soreti på Ordrupvej 24, er der altid en dejlig stemning krydret med en god service. Læs meget mere om denne frisør her og se deres ledige tider.