Frisør Fredericia

Leder du efter en ny frisør i Fredericia, eller vil du finde en tid hos din faste frisør i byen? Her på siden kan du begge dele og meget mere, for vi har samlet en lang række af de dygtigste herre- og damefrisører i og omkring Fredericia på en og samme side. Her finder du både information og priser på klipninger og behandlinger, og mulighed for at bestille en tid med det samme på en hurtig og nem måde.

Find en frisør i Fredericia
Med knap 40.000 indbyggere i selve byen og cirka lige så mange i de omkringliggende byer, er Fredericia en stor jysk by med masser af dygtige frisører. Her finder du både de helt billige og mere eksklusive saloner, hvor der klippes, farves og behandles al slags hår. Der er også en salon til dig. Det er naturligvis vigtigt at finde den helt rigtige frisør fra starten, og derfor anbefaler vi at prøve en håndfuld forskellige frisørsaloner, før man beslutter sig for at holde sig til en fast frisør. På den måde går du ikke glip af de ’skjulte skatte’, og du kan samtidig prøve en masse forskellige teknikker. Bapoon præsenterer vores tilknyttede frisører nedenfor, og ud fra deres beskrivelser kan du hurtigt få overblik over, hvor du gerne vil til frisør næste gang. 
Fast frisør eller tid til dig?Bapoon app til frisør i Fredericia
Med Bapoon.dk er det nemmere end nogensinde at finde den bedste frisørtid. Her kan du både lede efter en tid hos din faste frisør eller salon, eller indtaste en dato og et tidspunkt, og se hvilke saloner der har en ledig tid, når det passer i din kalender. Det giver dig den størst mulige frihed og fleksibilitet, og samtidig et overblik der tit kan være nyttigt i en fortravlet hverdag. Du kan altid se hvilke klipninger og behandlinger den enkelte frisør tilbyder, og måske vigtigst af alt, se hvad det kommer til at koste.

Book frisørtid når – og hvor – det passer dig
Her på vores website kan du finde information og priser og booke en tid hos frisører i Fredericia og omegn både online og ia vores app. På farten kan du desuden bestille tid til herreklip, dameklip eller noget helt andet direkte fra din smartphone, ved at downloade vores app til iPhone og Android. Her får du den samme funktionalitet som web-versionen, men i et format der passer bedre til dig der gerne vil finde en frisørtid på farten. Applikationen er helt gratis, og kan downloades hurtigt og nemt fra App Store og Google Play. Vi har gjort det så nemt som muligt for dig at finde en rigtig god frisør i nærheden af dig, og som tilbyder den behandling, som du søger. Appen er brugervenlig og vi er stolte af at kunne give vores kunder den unikke mulighed for at bestille online på farten. 
Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Fredericia
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner