Frisør Frederiksberg

Frisør Frederiksberg

Leder du efter en tid hos din faste frisør, eller er du på udkig efter nye og spændende frisørsaloner på Frederiksberg? Her på siden har vi samlet en lang række dygtige og erfarne herre- og damefrisører fra Frederiksberg, som spænder vidt i både prisniveau og speciale. Du kan både se priser og information og benytte vores online booking system, så du kan finde den helt rigtige tid til din næste klipning.

 

Frisører og frisørsaloner på Frederiksberg

Lidt nordvest for det centrale København ligger Frederiksberg, der er en af Danmarks absolut tættest befolkede kommuner, og her findes der også et stort udvalg af dygtige frisører. De varierer lige så meget i speciale og pris som byens mange indbyggere, og uanset om du leder efter hair extensions, farvning eller en hurtig studsning, kan du helt sikkert finde den rette frisør på Frederiksberg. Her på siden giver vi dig mulighed for at få det store overblik hurtigt og nemt, og du kan endda booke en tid med det samme, hvis du finder det rette match. Måske du er på udkig efter en billig frisør på Frederiksberg? Så anbefaler vi dig at du leder efter de frisører, som skriver de har gode priser!

Online booking af frisør på Frederiksberg
Her på siden kan du hurtigt og nemt se, hvilke frisører på Frederiksberg der har tid til dig.
Bapoon app til frisør på Christianshavn
I vores online booking system kan du både lede efter den helt rigtige frisør og sortere efter tidspunkt, så du kan få den bedste klipning til dine behov.
Vores tilknyttede frisører på Frederiksberg tilbyder både herreklip, dameklip og en lang række andre relaterede ydelser, men udvalget varierer naturligvis fra salon til salon. Desuden forhandler de fleste frisører også et udvalg af forskellige hårprodukter, som med frisørens kyndige rådgivning kan gøre underværker for dit hår og velvære.

Leder du efter din faste frisør eller en ledig tid?
Vi har samlet en lang række frisører på Frederiksberg, som du kan booke en frisørtid hos lige her. Alt afhængig af dine behov kan du både lede efter ledige tider hos en specifik frisør og se alle de tider der passer ind i din kalender, og på den måde både finde en tid til dig hos din faste frisør og prøve noget helt nyt. Vi anbefaler alle at prøve i hvert fald tre til fem frisører inden man beslutter sig for at blive fast kunde, for klippeteknikken varierer så meget fra salon til salon at man nemt kan gå glip af det helt rigtige, hvis man indstiller jagten for hurtigt.
Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Frederiksberg
Sorter efter
 • Ny Liv Spa Frederiksberg

  Værnedamsvej 1, 1819 Frederiksberg C

  BEMÆRK: Vi skifter bookingsystem. Booking skal nu foregå via vores hjemmeside http://www.nylivspa.dk/

  På første sal ved Frederiksberg finder du en klinik, som virkelig har give dig ro i kroppen og få dine smerter til at forsvinde. Der er to timers gratis parkering ved klinikken.
  Værnedamsvej no 1, 1 th, intercom sammen med lægen

  Du bedes venligst ikke booke en behandling efter 18.00 til dagen efter. Læs mindre

  BEMÆRK: Vi skifter bookingsystem. Booking skal nu foregå via vores hjemmeside http://www.nylivspa.dk/

  På første sal ved Frederiksberg finder du en klinik, som virkelig har give dig ro i kro... Læs mere