Frisør Hjørring

Hvis du befinder dig på Vendsyssel, vil du i Hjørring og omegn finde et udvalg af frisører der kan hjælpe dig. Du behøver ikke ringe rundt til de forskellige frisører og få det til at passe med din kalender.  Du finder herunder frisører der tilbyder alle mulige forskellige behandlinger bl.a. børne, herre eller dameklip.

Trænger du til en tid hos en dygtig frisør? Hos Bapoon.dk har vi landets bedste frisører. Igennem vores bookingsystem kan du finde den frisørtid der passer bedste til dig. Find dit næste besøg hos frisøren i Hjørring, lige her.

Book din næste tid med vores app

Vidste du at du med vores Bapoon smartphone app til iPhone og Android hurtigt vil kunne booke en ledig til hos en frisør i nærheden? Med en Bapoon bruger vil du kunne finde en ledig frisør i nærheden. Det er let, hurtigt og giver dig mulighed for at få et hurtigt overblik over vores tilknyttede frisører.ind dit næste frisørbesøg i Hjørring her.

Købstaden Hjørring er speciel idet den ikke har en havn som mange andre større købsstader. I 2008 blev Østergade gjort til byens gågade og her kan man blandt andet finde byens shopping center, restauranter og frisører. I Hjørring kan du finde forskellige herre- og damefrisører, alt efter behov.

 

Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Hjørring
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner