Frisør Hørsholm

Er du på udkig efter en dygtig frisør i Hørsholm? 
Med Bapoon,dk vil du let få et overblik over hvilke frisører i Hørsholm, der kan assistere dig med den perfekte klipning. Du kan enkelt vælge imellem de forskellige frisører, finde ud af hvilke ydelser, som den enkelte frisør tilbyder samt ledige tider og priser på de enkelte ydelser. Det er alt sammen let, overskueligt og er med til at lette oplevelsen for dig, når du skal booke en tid hos din frisør.
 

Find din frisør i Hørsholm

Hørsholm, nord for København er en område fyldt med liv. Som handelsby findes der et bredt udvalg af forretninger i byen. Du finder i og omkring Hørsholm frisører til ethvert behov. Herre og dameklipning, styling, farvning eller hvad du skulle stå og mangle. Mulighederne er mange og du vil let kunne finde en frisør, der dækker lige dit behov.

Book en frisør hvorend du er med vores Bapoon app

Du kan nu let og enkelt booke tid hos din frisør med vores gratis Bapoon app til iPhone og Android telefoner. Applikationen er meget brugervenlig og du får derved hurtigt et overblik over hvilke frisører der findes omkring dig og hvilke ydelser de tilbyder.

 

Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Hørsholm
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner