Frisør i Holbæk

Holbæk er Nordvestsjællands største by, og her vil du finde flere gode frisører!  Vi har samlet en række kompetente frisører, som kan opfylde dét ønske du må have til din næste behandling - hvad enten det er farvning, herreklip eller dameklip du er interesseret i. Her på Bapoon.dk vælger du blot den frisør eller behandlingstype du kunne tænke dig, og vi vil efterfølgende vise dig alle de muligheder du har for frisører i Holbæk.
 
De forskellige frisørsaloner i Holbæk
Du vil længere nede på denne side finde flere informationer om de enkelte frisørsaloner. Her kan du læse om hver frisørsalons værdier, kompetencer, den stemning de ansatte ønsker at fremkalde i salonen og om salonen har specialiseret sig inden for et særligt felt. I Holbæk har du desuden mulighed for at blive klippet sent om aftenen flere af ugens dage, hvis dette skulle passe ind i din arbejdskalender. Du vælger blot den behandlingstype du ønsker og vi vil præsentere de ledige tider for dig!
 
Prisniveau
Vi har prøvet at gøre det lettere for dig at vælge, hvor du skal klippes næste gang! Derfor er startprisen for en dame- og herreklipning noteret ud fra hver enkel frisørsalon. På denne måde kan du fornemme det prisleje der er tale om, og din udvælgelsesproces bliver lettere. 
 Hvad søger du i en frisør?

Når vi går til frisør har vi altid en forventning til, hvordan denne frisør skal være overfor os, og hvad vi gerne vil have ud af vores frisørbesøg. Det er ofte med forventningens glæde, at vi træder ind ad døren hos frisøren og glæder os til at sætte os i stolen. Når du booker en frisørtid hos en ny frisør, som du ikke har været kunde hos før, gør du dig nogle tanker om, hvordan frisørbesøget kommer til at forløbe.

Nogle ser frisørbesøget som en pause fra hverdagens stress og jag, og derfor bliver tiden hos frisøren værdsat enormt meget af kunden. Når man ser sådan på sit frisørbesøg, kan man også hurtigt blive skuffet, hvis man har forventet en god omgang wellness, og ikke får det som man forventer det, kan man blive rigtig træt af det. Dog kan det også være en fordel at være meget eksplicit omkring sine ønsker. Det er forskelligt om frisørerne er de typer der taler til kunden igennem hele behandlingen, eller om de starter med at fornemme, hvad kunden har behov for den pågældende dag. Ved at sige til din frisør allerede fra starten, at du den dag blot ønsker at sidde med et magasin og en kop kaffe og blive nusset om, uden det kræver alverden af dig. På den måde giver du dig selv, og frisøren for den sags skyld, alle de bedste chancer for at få en rigtig dejlig frisøroplevelse uden stress, men med masser af velvære. Book din frisørtid hos Bapoon.dk eller via appen.

At være ny i en by

Hvis du netop er flyttet til Holbæk fra en anden by i Danmark, eller måske endda udlandet, kan det være enormt svært at overskue de frisørtilbud som foreligger. Og hvordan er det så, at man finder den rette frisør, som måske minder om den man kommer fra eller bare en frisør, der matcher ens behov? Venner og bekendte har som regel en masse gode råd til at vælge frisør når du spørger, hvor din næste frisørtid skal bookes, men dette virvar af velmente, gode råd kan være svært at finde rundt i. Så kan man søge på nettet efter en frisør i Holbæk, og der vil uden tvivl dukke flere gode bud op. Hos Bapoon giver vi dig dog en hel særlig mulighed – vi har nemlig samlet en god håndfuld frisører fra Holbæk her på siden, så du let og bekvemt kan kigge ned igennem dem og læse mere, inden du beslutter dig for, hvilken det skal være.

Book din frisørtid online med Bapoon, og vælg selv direkte i kalenderen, hvornår det passer dig at komme afsted. På den måde slipper du for evindelige telefonsamtaler og eventuelt fejlkommunikation over telefonen – det er irriterende at møde op i den tro, at man har en frisørtid blot for at blive mødt af en fuldt booket salon uden plads fordi det ikke er blevet aftalt korrekt. 

Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Holbæk
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner