Frisør Holstebro

Udover at Holstebro tidligere er blevet kåret som Danmarks flotteste handelsby, er frisørerne også begyndt at tilpasse sig byen. Igennem årene, er salonerne i Holstebro begyndt at vågne i den rige handelsby og står klar til at give dig en oplevelse ved at tage til en frisør i Holstebro. Du vil kunne mærke at du bliver sat i centrum og være med på den nyeste trend, i den travle handelsby. Der vil samtidig være mulighed for at få rådgivning samt vejledning af pleje og produkter til dit hår. Bapoon.dk tilbyder, at du kan booke en tid der passer præcis til din kalender, og få plads til det hele i din travle hverdag. Bapoon.dk har gjort det muligt for dig at have mange alternativer og finde netop den frisør der passer bedst til dig.  
 

Find din frisør i Holstebro

Holstebro er kendt som Danmarks flotteste Handelsby. Byen er især kendt for kunsten og skulputrerne, der pryder gadebilledet. I Holstebro og omegn finder du servicemindede frisører, der er istand til at give dig den klipning eller styling, som du kunne stå og mangle.
 
Vi har hos Bapoon.dk gjort det nemt for dig at finde en frisør i Holstebro, også selvom du ikke lige sidder foran computeren. Bapoon.dk er tilgængelig på de mest anvendte platforme, og det har medført at du også via din telefon kan booke en frisør tid, selvom du er på farten. 

Derfor virker BapoonBapoon app til frisør i Holstebro

Bapoon giver dig et overblik over hvilke frisører, der giver en ydelse, der passer til dig. Det er let og hurtigt. Opret en bruger og du vil kort efter have en aftale på plads med lige den frisør, der passer dig.
Derved behøver du ikke ringe rundt til forskellige frisører og du undgår dertil også ventetid, som det kan forekomme mange steder. Det er alt sammen med til give dig en tid, når det passer dig og din kalender.

Hav frisøren ved hånden

Hent gratis vores app til din iPhone eller Android. Med den vil du ganske hurtigt finde og booke tid hos den frisør omkring dig, der passer dig bedst. Det er nemt og utroligt brugervenligt at anvende Bapoons app. Vi har udviklet appen med de vigtigste personer i tankerne - jer, vores brugere. Vi satte os ind i, hvad den kvalitetsbevidste bruger vil have, og fandt frem til, at det måtte være at kunne bestille frisørtid på farten. Det, at kunne få adgang til frisørens kalender uden at skulle bruge en evighed i telefonen betyder, at der bliver tid til de mere vigtige ting i livet som familie, arbejde og gode venner. 

Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Holstebro
Sorter efter
  • Crystal Beauty

    Enghaven 2, 7500 Holstebro

    Dejlig centralt beliggende beauty-salon i Holstebro. Kom ind og få en helt uovertruffen oplevelse af enten Leila eller Iben. De vil altid være smilende og stå klar til at give dig en god behandling! Læs mindre

    Dejlig centralt beliggende beauty-salon i Holstebro. Kom ind og få en helt uovertruffen oplevelse af enten Leila eller Iben. De vil altid være smilende og stå klar til at give dig en god behandling!