Frisør Horsens

Frisør Horsens

Find en frisør i Horsens, der har tid til dig, måske allerede i dag eller inden for nærmeste fremtid! Det behøver ikke være besværligt at finde den helt rigtige frisør, der har tid til dig. Brug bapoon.dk, og lad os give dig overblikket over frisører i Horsens, der kan klippe dig, farve dit hår eller give dig den service, du ønsker, og når du ønsker det.

 

Book hurtigt og nemt med Bapoon.dk

Det er ligetil at bruge vores system. Du skal bare oprette en profil på bapoon.dk, så er du klar til at finde og booke frisørtider på få minutter. Glem alt om besværet med at ringe rundt til frisører, der har overfyldte kalendere og kun kan tilbyde dig ’dårlige’ tider, der ikke fungerer i forhold til din kalender. Med bapoon.dk tager vi udgangspunkt i dine ønsker og finder den frisør i Horsens, der kan springe til, når du har behov for det.

 

De enkelte frisører og priser i Horsens

Måske du er på udkig efter en billig frisør i Horsens, eller en frisør som virkelig værner om dig som kunde? Nedenfor finder du de forskellige frisørsaloner, og du kan læse en lille beskrivelse af hver enkel salon, så du kan danne dig et overblik over om denne salon lever op til dine krav og forventninger. Du kan læse om priserne hos den enkelte frisør og danne dig et indtryk af den stemning salonen ønsker, du skal opleve ved dit besøg i deres salon. 

Få det forkromede overblik
Bapoon app til frisør i Horsens

Sorter listerne over relevante frisører i Horsens efter køn, ønsket behandling, tider der passer dig bedst og pris. Vi samarbejder med en lang række frisører landet over – og naturligvis også i Horsens - så vi kan formidle klipninger og andre services i alle prisklasser og give dig et overblik over de særlige services, frisører i dit område tilbyder.

Book din frisør i Horsens nu

Køn
Ydelse
Hårtype
2 frisører i Horsens
Sorter efter
 • Salon Jensen

  Jessensgade 5, 8700 Horsens

  Fantastisk salon i centrum af Horsens. Kig ind! Parkeringhus lige ved salonen, hvor der er 2 timers gratis parkering. Vi ligger midt på gågaden og er en velrenommeret salon med masser god erfaring. Læs mindre

  Fantastisk salon i centrum af Horsens. Kig ind! Parkeringhus lige ved salonen, hvor der er 2 timers gratis parkering. Vi ligger midt på gågaden og er en velrenommeret salon med masser god erfaring.

 • Hair by Blomstrøm

  Nørretorv 11, 8700 Horsens

  Hos Hair by Blomstrøm på Nørretorv 11, er der altid en varm stemning krydret med en sublim service. Læs mere om denne salon her og se deres ledige tider. Læs mindre

  Hos Hair by Blomstrøm på Nørretorv 11, er der altid en varm stemning krydret med en sublim service. Læs mere om denne salon her og se deres ledige tider.