Frisør Ikast

Leder du efter en ledig frisørtid i Ikast, så er du på den rette side! Her på Bapoon.dk har vi samlet en række dygtige frisører, som kan opfylde dét ønske du må have til din næste behandling. På denne side er det muligt at booke din næste frisørtid online. Du vælger blot den behandlingstype du ønsker, og de ledige frisørtider vil da blive tilgængelig for dig.
 
De enkelte frisørsaloner
Nedenfor vil du kunne læse mere om de enkelte frisører og frisørsaloner. Du kan læse om deres salon, hvilke værdier der har betydning for dem, og den stemning de ønsker at frembringe i salonen. Beskrivelserne af salonerne er til for at du kan danne dig et indtryk, og dermed nemmere kan vælge, hvor du skal klippes, farves eller studses næste gang. En lille lækker bonus ved at gå til frisør i Ikast er, at du kan få hjemmebagte småkager i forbindelse med din klipning, og du har muligheden for at gå til en frisør, som er på kurser i både indland og udland.
 
Priser
For at gøre det lettere for dig har vi noteret startpriserne for en herre- og dameklipning ud for hver enkel salon. På denne måde er det nemt for dig at danne et overblik over prislejet, og vælge det prisleje, som behager dig.
 

Vejledning i hårprodukter

Når man besøger sin frisør i Ikast, ønsker man naturligvis, at vedkommende der hjælper en, er fagligt stærk og kender sig fag. Når du besøger din frisør i Ikast, kan du altid få kyndig vejledning i de produkter, som passer dit hår. Frisøren kigger på dit hår, og i samarbejde med dig vil frisøren finde ud af, hvad du ønsker af din shampoo og conditioner samt hårkur, og på den måde ud fra din hårtype finde de mest optimale produkter til dig. Der findes mange forskellige hårprodukter på markedet, og det kan virke som en jungle af mærker og typer, således at man ofte ender med et godt hårprodukt, men som ikke giver håret det, som håret faktisk har behov for. Man kan, med de bedste intentioner på hånden, købe en lækker shampoo, fordi man vil det bedste for sit hår, men problemet kan være at finde et helt andet sted, så man faktisk skulle bruge et helt andet produkt.

 
Book din frisørtid online

På Bapoon.dk gør vi det enkelt at bestille en frisørtid i Ikast online, når du har brug for det. Vi giver dig et overblik over din foretrukne frisørs ledige tider i Ikast, eller du kan i kalenderen vælge et tidsrum, hvor du kan se et hul i din kalender. Vi har samlet en række frisører her på Ikast siden, som du kan vælge imellem når du skal booke din frisørtid – læs gerne mere om de forskellige frisører inden du vælger. Du kan også vælge en prisklasse, der passer dig, hvilket gør det nemt at finde en billig frisør i Ikast, hvis dit fokus ligger der. Ved at booke din frisør online på Bapoon.dk, slipper du for at skulle ringe rundt til frisør efter frisør for at finde en ledig tid, der passer dig. 

Frisørtid via en APP

”Det ville være smart, hvis der var en APP, som jeg kunne bruge når jeg skal bestille en frisørtid.” Sådan har mange tænkt de sidste par år, og vi har hørt jer. Med Bapoons applikation til din smartphone, både til android og iPhone, kan du tage Bapoons bookingsystem med i lommen eller tasken, så du kan booke en frisørtid på farten, alt imens du bruger tid på transport, fordi du sidder i bussen eller lige kan nå det i frokostpausen.

Appen giver dig et overblik over ledige frisørtider i Ikast, så du nemt og bekvemt kan booke en frisørtid, som passer på budget og kalender perfekt. Når du har booket, skal du blot møde op hos frisøren (find vej ved hjælp af det kort, som du kan se i appen), læne dig godt tilbage i frisørstolen og nyde det.
App’en kan hentes gratis i App Store og via Google Play.


Find din frisør i Ikast med Bapoon.dkFind den bedste frisør i Ikast


Det kan godt tage noget tid at finde den helt rigtige frisør. Det kan være en god idé at prøve sig lidt frem med nogle forskellige frisører, så du kan finde præcis den frisør, der matcher dine behov perfekt. Der er mange dygtige frisører i Ikast, Brande og Bording, så det er bare om at prøve dem af. Med Bapoon kan du udvælge de frisører, der har de ekspertiser, du har brug for, og som er i en prisklasse, der passer dig. Det gør det lettere at finde frem til den bedste frisør for dig. Brug Bapoon og find din bedste frisør i Ikast.
Køn
Ydelse
Hårtype
2 frisører i Ikast
Sorter efter
 • Maiboms Hårkunst

  Grønnegade 15, 7430 Ikast

  Maiboms Hårkunst har eksisteret i mange år og det bekræfter deres mange års erfaring i frisørbranchen. Hos Maiboms Hårkunst kan du forvente en professionel behandling af højeste kvalitet, en hyggelig atmosfære, hjemmebagte småkager og en god kop kaffe eller the. Det søde personale vil gøre alt for, at du føler dig godt tilpas i salonen og får den bedste personlig vejledning. Læs mindre

  Maiboms Hårkunst har eksisteret i mange år og det bekræfter deres mange års erfaring i frisørbranchen. Hos Maiboms Hårkunst kan du forvente en professionel behandling af højeste kvalitet, en hyggelig ... Læs mere

 • Gossip Hair

  Strøget 27, 7430 Ikast

  Gossip Hair ligger i det centrale Ikast og er kendt for at tilbyde frisørbehandlinger med god kvalitet og professionalisme, så du og dit hår kan blive forkælet på den bedst mulige måde. I salonen vil du finde fagfolk med alt fra seks til atten års erfaring, og stemningen er hjemmelig hygge med et personligt touch. Hos Gossip Hair kan du få den personlige vejledning du har brug for, og de glæder sig til at tage imod dig! Læs mindre

  Gossip Hair ligger i det centrale Ikast og er kendt for at tilbyde frisørbehandlinger med god kvalitet og professionalisme, så du og dit hår kan blive forkælet på den bedst mulige måde. I salonen vil ... Læs mere