Frisør Amager

Find en frisør på Amager. På Bapoon.dk kan du finde en oversigt over frisører på Amager, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over priser og ledige tider. Vores online booking system giver dig desuden mulighed for at bestille din tid helt gratis direkte her på siden. Du kan her tage udgangspunkt i enten en frisør, eller et specifikt tidspunkt, hvor det passer dig at komme til frisør. Vores udvalg af frisører på Amager tilbyder både dameklip, herreklip, og samtidig finder du også frisører med fokus på f.eks. farvning eller økologi. 

Find en frisør på Amager
Selvom øen Amager er en del af København og emmer af storbyliv, er der på Amager ikke langt til hverken naturskønne områder og strand. Amager har det hele, og dette afspejler sig i den grad også i udvalget af frisører på Amager, hvor der findes noget for enhver smag. Hvad enten du er på udkig efter en erfaren frisør, en billig frisør eller en økologisk frisør på Amager, kan vi hjælpe dig. 

Bapoon app til frisør på Amager


Book tid hos din frisør på Amager her

Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Amager
Sorter efter
 • Ny Liv Spa Amager

  Øresundsvej 3, 2300 Amager

  BEMÆRK: Vi skifter bookingsystem. Booking skal nu foregå via vores hjemmeside http://www.nylivspa.dk/

  Den meget store og åbne klinik er netop åbnet i Amager. Klinikken giver dig gode priser, veluddannet personale og højeste kvalitet. Parkér lige ved klinikken!

  Du bedes venligst ikke booke en behandling efter 18.00 til dagen efter. Læs mindre

  BEMÆRK: Vi skifter bookingsystem. Booking skal nu foregå via vores hjemmeside http://www.nylivspa.dk/

  Den meget store og åbne klinik er netop åbnet i Amager. Klinikken giver dig gode priser... Læs mere