Frisør Islands Brygge

Den nemmeste måde at booke frisør på
Vil du gerne booke en frisørtid på Islands Brygge og overvejer du, hvordan du gør det nemmest? Brug bapoon.dk, så har du et overblik over ledige frisørtider i nærheden af dig indenfor få minutter. Du kan selvfølgelig booke den frisør på Islands Brygge, du foretrækker, direkte via bapoon.dk. Så nemt er det!
 
Få et overblik og vælg mellem et bredt udvalg af frisører, eller vælg din frisør ud fra parametre som pris, beliggenhed eller hvorvidt det er en økologisk frisør eller ej. 
 

Du har mange muligheder hos bapoon.dk!

Dame-, herre- og børneklip

Vælg mellem dame-, herre- og børneklip når du bruger bapoon.dk for kun at få en liste over frisører med ledige tider, der er relevant for dig. 

Elevklip og elevfarve

Vil du gerne have en rigtig god pris? Så kan du vælge elevklip eller elevfarve, når du booker din tid med bapoon.dk. Få et hurtigt overblik over dine muligheder for at blive klippet af en frisørelev til en god pris.  

Skulle det være en vask og føn?

Er der noget bedre end en hovedbundsmassage ved frisøren? Du kan selvfølgelig bestille din klipning med vask og føn, når du booker over bapoon.dk.

Farvning, reflekser og striber

Du kan naturligvis bestille mere end klipninger over bapoon.dk – har du brug for en farvning, reflekser eller striber? Vil du gerne have en studsning eller skal håret sættes til en særlig lejlighed? Du kan bestille din tid hos frisøren nemt og hurtigt hos os, ligegyldigt hvilken type ydelse, du er på udkig efter.  

 Bapoon app til frisør på Islands Brygge

Kom i gang med bapoon.dk på 2 minutter

Det tager ikke mange minutter at komme i gang med at bruge bapoon.dk. Du skal bare oprette en profil på vores hjemmeside, så er du klar til at booke dine frisørtider uden det mindste besvær. Alle personlige oplysninger, du deler med os, bliver aldrig delt med tredjepart og du kan til enhver tid lukke din profil ned igen, hvis du skulle ønske det. Det tvivler vi dog på, at du vil – for bapoon.dk er designet for at gøre livet en lille smule lettere for dig, hver gang du skal til frisøren.

 

Find frisør på Islands Brygge nu

Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Islands Brygge
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner