Frisør København K

Find en god frisør i København K – ledige tider, når det passer dig!
Er du på udkig efter en frisør i København K? Så kan bapoon.dk hjælpe dig! Vi giver dig nemt og hurtig et overblik over et stort udvalg af frisører i København K og hjælper dig med at finde og booke en tid, der passer dig helt perfekt. Du skal bare angive hvilken service, du ønsker og andre krav, du har til frisørens pris, beliggenhed, ledige tider osv. Så giver vi dig en liste over relevante frisører, der har tid til at klippe dig, når det passer ind i din kalender. Skønt ikke? 
Nem booking nu og her

Vil du gerne vide, hvordan vi tryller, når det kommer til at finde den frisør i København K, du lige står og mangler? Vi samarbejder med en lang række frisører i hele landet, der alle har synkroniseret deres bookingsystemer med bapoon.dk. Det betyder, at du via os nemt kan tjekke, hvem der har tid til at klippe dig nu og her, om en time, i overmorgen - ja præcis på det tidspunkt du har en åbning i kalenderen. Du slipper for at skulle ringe rundt til den ene frisør efter den anden, der kun har umulige tider tilbage i kalenderen. Så gør dig selv en tjeneste, og brug bapoon.dk til at booke din næste frisør i kbh k.

 

Find frisører i København K nu!

Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i København K
Sorter efter
 • Ny Liv Spa Nørreport

  Rosenborggade 2, 2 tv. , 1130 København K

  BEMÆRK: Vi skifter bookingsystem. Booking skal nu foregå via vores hjemmeside http://www.nylivspa.dk/

  Ny liv spa, er nu på Nørreport, hvor du finder en klinik, som virkelig kan give dig ro i kroppen og få dine smerter til at forsvinde. Når du ønsker at booke tid til voksbehandlinger, skal du vælge MASSØR C. Adressen er på 2. sal og til venstre intercom 0202 grøn knap - sammen med tandlægeklinikken.

  Du bedes venligst ikke booke en behandling efter 18.00 til dagen efter. Læs mindre

  BEMÆRK: Vi skifter bookingsystem. Booking skal nu foregå via vores hjemmeside http://www.nylivspa.dk/

  Ny liv spa, er nu på Nørreport, hvor du finder en klinik, som virkelig kan give dig ro ... Læs mere