Frisør på Vesterbrogade

Frisør Vesterbrogade

Ved Rådhuset finder du starten af Vesterbrogade, som løber forbi Hovedbanegården og hele vejen gennem Vesterbro, og på denne gade finder du en masse gode frisører. Bapoon.dk har samlet en række dygtige frisører, som kan opfylde det ønske, du måtte have. Vi har samlet  forskellige typer af frisørsaloner - nogle som er ekspert i det hele, og nogen som har specialiseret sig i dameklip, herreklip eller farvning.

 

Det eneste du skal gøre for at kunne bestille en tid, er at oprette dig som bruger. Bagefter kan du nemt og hurtig booke din næste frisørtid på få minutter. Glem alt om besværet med at ringe rundt til salonerne og ikke at kunne komme til i deres kalender før om lang tid.

 

De enkelte frisører og frisørsaloner på Vesterbrogade

For at gøre det nemmere for dig at vælge det sted, du gerne vil klippes, farves eller hvad dit ønske måtte være, så har vi skrevet en lille beskrivelse af hver enkel frisør. Denne kan du se nedenfor, og formålet er du nemt kan danne dig et overblik over om frisøren er noget for dig. 

 
Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Vesterbrogade, København
Sorter efter
  • Frisør Jenny

    Vesterbrogade 86, 1620 København V

    Frisør Jenny finder du midt på Vesterbro! I salonen vil du opleve liv og glade mennesker, som tager hånd om den enkelte kunde. Salonen ligger stor vægt på organiske produkter og at give deres kunder en fantastisk behandling. Fredag holder de ekstra længe åbnet, og som noget særligt kan du få en hårtest-analyse. Læs mindre

    Frisør Jenny finder du midt på Vesterbro! I salonen vil du opleve liv og glade mennesker, som tager hånd om den enkelte kunde. Salonen ligger stor vægt på organiske produkter og at give deres kunder e... Læs mere