Frisør Køge

På denne side har vi samlet alle vores tilknyttede herre- og damefrisører i og omkring Køge. Uanset om du leder efter en ledig tid hos din faste frisør eller ønsker en tid der passer i kalenderen, finder du det nemmest og hurtigst her. Brug oversigten til at gøre dig klogere på de forskellige frisørsaloner, og benyt vores online booking system til at bestille en tid der passer til dig og din kalender.

Køge er byen der er kendt for at være en ældre købstad, dog er salonerne i Køge med på den nyeste trend. Du kan forvente at du er i gode hænder, og får en personliggjort frisure. Bapoon.dk har sammensat det perfekte sted til dig som har svært ved at finde en frisør der passer til dit behov. Vigtigst for Bapoon.dk er at du bliver sat i fokus og føler der bliver sat god til af hos dig. . 

Find den bedste frisør i Køge
At finde den bedste frisør er ingen eksakt videnskab. Vores frisørbehov er lige så forskellige som vores frisurer og hårtyper, og det gælder derfor om at prøve en masse forskellige frisører på egen hånd og eget hår, før man beslutter sig for at finde sin faste frisør. Her på siden kan du bruge oversigten med priser og ydelser som udgangspunkt for dine overvejelser, og selvfølgelig også kigge på frisørens rating, som er foretaget af tidligere kunder. Sådan finder du den bedste frisør for dig. Se alle vores tilknyttede frisører lige her.

Den mest fleksible online bookingBapoon app til frisør i Køge
At bruge Bapoon.dk er den nemmeste måde at finde en ledig frisørtid. Her kan du nemlig både tage udgangspunkt din faste frisør og se, hvornår de har en ledig tid, og søge efter et specifikt klokkeslæt og en specifik dato, der passer ind i din kalender. Vi har både herrefrisører, damefrisører og andre saloner med særlige ydelser som hair extensions og styling, så det gælder bare om at komme i gang med at søge og prøve en masse forskellige saloner. Prøv vores online booking allerede i dag, og oplev hvor let det egentlig er.

Bestil frisørtid hvor og hvornår det passer dig
På denne side kan du finde information og priser og bestille tid hos alle vores frisører i og omkring Køge. Men Bapoon.dk findes også i en mobil version, der gør det muligt at klare det hele på farten. Vores app findes både til iPhone og Android-enheder, og kan downloades gratis fra App Store og Google Play. På den mobile version får du den samme funktionalitet som her, bare pakkes ind i et format der passer meget bedre til hurtig booking på farten. Download den allerede i dag.

Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Køge
Sorter efter
 • Hair Design

  Strøby Egede Center 3, 4600 Køge

  Velkommen til Salon Hair Design.
  Ønsker du at blive klippet af byens bedste frisører, så står vi klar til at tage imod dig. Kig forbi vores hyggelige salon i Strøby Egede Centeret.
  Læs mindre

  Velkommen til Salon Hair Design.
  Ønsker du at blive klippet af byens bedste frisører, så står vi klar til at tage imod dig. Kig forbi vores hyggelige salon i Strøby Egede Centeret.