Frisør Kolding

Uanset om du er på udkig efter en ledig tid hos din faste frisør, eller bare prøver at finde en frisør med en tid der passer i din kalender, og gerne hurtigst muligt, finder du det helt rigtige på denne side. Her har vi nemlig samlet vores udvalg af tilknyttede frisører i og omkring Kolding, så du hurtigt og nemt kan finde en tid til dig, hvad enten det er klipning, farvning eller mange andre behandlinger. Her kan du både se priser og information om de enkelte frisørsaloner og bestille en tid med det samme.Vi gør det nemt for dig at finde en skøn frisør i Kolding, der passer til dine behov og din hverdag. 

Frisører i Kolding
Med næsten 60.000 indbyggere er Kolding Danmarks syvende største by, og et rigt kulturliv og gode uddannelsesmuligheder betyder at populationen er godt spredt i forhold til både alder og etniske grupper. Denne diversitet afspejles helt naturligt i udvalget af frisører, og det betyder at du nemt kan finde en god frisør i Kolding, uanset om du leder efter klassisk herre- eller dameklik eller mere særegne behandlinger og klipninger. Her på siden kan du danne dig det store overblik på en hurtig og nem måde, og finde den bedste tid til dig.
Online booking af frisørtidBapoon app til frisør i Kolding
Du er landet på Bapoons side med oversigten over de frisører i Kolding, som du kan booke tid hos online via vores tjeneste. Vores mål med denne side er, at samle et bredt udvalg af de bedste frisører i Kolding og omegn, der kan bestilles tid til online. Du kan både søge efter en specifik frisør eller salon og finde en ledig tid, eller simpelt indtaste en dato og et tidspunkt og finde en frisør i Kolding, der har tid når det passer i din kalender. På den måde kan du finde den bedste frisørtid uanset dine behov, og det giver dig mere overskud og overblik i hverdagen. Du kan samtidig også se prisen, så du ikke får dig en overraskelse når der skal betales efter endt klipning eller farvning. Vores oversigt over frisører i Kolding omfatter også byer som Vamdrup og Christiansfeld, som ligger i Kolding Kommune.

Find din frisørtid hvor og hvornår det passer dig
Med Bapoon.dk er det nemmere end nogensinde at finde en frisørtid. Du kan både søge efter information og priser og bestille en tid med det samme, og du kan endda både gøre det fra vores website og din smartphone. Download vores app til iPhone eller Android, og få hele funktionaliteten fra Bapoon.dk mobilt. Så kan du hurtigt og nemt finde og et time book på farten, og sætte det mentale flueben med det samme i stedet for at skulle bøvle med telefonnumre og din kalender. Smart, hurtigt og effektivt er ord, som vi vil bruge til at beskrive Bapoons app og bookingsystem, som vi er meget stolte af at tilbyde vores brugere. 
Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Kolding
Sorter efter
  • Klippegården

    Klebækvej 12, 6640 Lunderskov

    Vi har den hyggeligste salon lige uden for Kolding. Vi ligger helt nøjagtigt i Lunderskov og glæder os meget til at byde på en kop kaffe og en personlige og moderne behandling! Læs mindre

    Vi har den hyggeligste salon lige uden for Kolding. Vi ligger helt nøjagtigt i Lunderskov og glæder os meget til at byde på en kop kaffe og en personlige og moderne behandling!