Frisør i Lystrup

Vi har her på Bapoon.dk samlet en række gode og kompetente frisører, som venter på at kunne opfylde dét ønske du må have til din næste frisørtid. På bapoon.dk kan du nemt og hurtigt booke din næste tid. Det er blot at vælge den type af behandling du må ønske - hvad enten det er dame- eller herreklip, farvning, studsning eller måske farvning af bryn og vipper du er på jagt efter.
 
De enkelte frisørsaloner i Lystrup
For at gøre det lidt nemmere for dig at vælge mellem de enkelte frisører, kan du læse en lille tekst om de enkelte frisørsaloner. Denne beskriver salonen – hvilke værdier salonen vægter, og den stemning frisørerne ønsker at skabe.
 
Priser
Ud fra hver enkel salon, har vi noteret startprisen for både en dame- og herreklipning. På den måde kan du få en fornemmelse af det prisleje den enkelte salon ligger på, og du kan nemmere skille frisørerne fra hinanden og vælge den salon, som skal foretage din næste behandling. God fornøjelse!  
En frisure, der klæder dig

Hvad end man skal have et totalt make-over, hvor forandringen er enorm, eller man blot skal have klippet spidser hos frisøren, er det vigtigt at man finder en frisør, som man har det godt med og stoler på kan yde det bedste for ens frisure. Frisøren ved en masse om frisurer og ansigtsformer, så du altid vil blive klippet i en frisure, som passer dit hår, din ansigtsform og dine personlige ønsker. Når du tager til frisør i Lystrup, kan du vælge imellem frisørerne ovenfor, når der bookes frisørtid online. Du får adgang til en kalender, der tillader dig at matche dine behov med frisørens ledige tider.

Man skal have et godt forhold til sin frisør og kunne stole på, at de gør det godt, når man sætter sig i frisørstolen for at blive stylet. Kommunikation med frisøren er vigtigt, så man kan gøre det klart, hvad man ønsker sig af samarbejdet. Dette giver som regel det bedste resultat – både for kunde og frisør. Frisøren er jo også interesseret i, at man har en god oplevelse. På den måde kan man måske etablere et så godt forhold til frisøren, at man har lyst til at komme igen og på den måde har man fået sig en fast frisør.

 

Din frisør i Lystrup

Skal du bruge en frisørtid hos en frisør i Lystrup, er du kommet til det rette sted. Bapoon.dk har samlet en skare frisører, som du kan booke tid hos online via Bapoons booking system eller app. Når du skal til frisør plejer du sikkert at gribe din smartphone og google telefonnummeret på din frisør, og så ringe til vedkommende efterfølgende. Under den samtale kaster I sikkert datoer og tidspunkter frem og tilbage, og man kan næsten blive helt forvirret over alle de datoer der kommer på bordet. Sommetider vil man lægge på efter endt opkald uden en frisørtid fordi de tidspunkter der passer ens kalender ikke har været ledige hos frisøren, og omvendt – det er irriterende. Andre gange kan man risikere, at den store forvirring medvirker til, at frisøren booker en tid til en, men grundet forvirringen får man skrevet den forkerte tid ned og derfor går det i knude når man møder op og der ikke er booket en frisørtid.

Med Bapoons applikation til alle smartphones har du dit frisørbookingsystem med over alt så du altid er sikker på at matche din ønskede frisørtid med din frisørs ledige tider. Book din frisørtid online hos en frisør i Lystrup i dag og få noteret ned, hvornår du skal afsted. Efter det, er det blot om at glæde dig til at blive forkælet hos frisøren og få frisket frisuren op. 

Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Lystrup
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner