Frisør Middelfart

Find dit næste frisørbesøg i Middelfart her.
Middelfart er en historisk by og selvom det er en lille by, er der mange dygtige frisører. Bapoon.dk har samlet alle de dygtige frisører i Middelfart og giver dig mulighed for at finde den frisør der passer bedst til dig og dermed booke den tid, der passer til dig. Book en tid hos en af vores dygtige herre- og damefrisører i Middelfart på Bapoon.dk. 

Frisør i Middelfart med Bapoon.dkTrænger du til at få studset guldlokkerne? Så book din frisørtid på Bapoon.dk. Bapoon.dk har samlet de dygtigste frisører i Danmark og gjort dem lettilgængelige for dig. Ved hjælp af vores bookingsystem kan du nemt og hurtigt finde den frisør der passer bedst til dig og booke den tid, der passer til dig. Find dit næste frisørbesøg i Middelfart, lige her. 

Køn
Ydelse
Hårtype
2 frisører i Middelfart
Sorter efter
 • Sanna Beauty

  Østergade 36 C, 5500 Middelfart

  Så er vi åbnet! Helt ny beauty salon med masser af lækre kosmetolog behandlinger - lige midt i Middelfart. Parkering lige ved salonen - gratis! Læs mindre

  Så er vi åbnet! Helt ny beauty salon med masser af lækre kosmetolog behandlinger - lige midt i Middelfart. Parkering lige ved salonen - gratis!

 • Naturens Kræfter

  Strib Landevej 7C, 5500 Middelfart

  Velkommen til Naturens kræfter.

  Hos os bliver du forkælet med masser af wellness og velvære for både krop og sind.

  Jeg er fokuseret på at tilbyde en høj kvalitet af produkter og god service.

  Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at imødekomme dine forventninger.

  Husk at du kan altid lave en online booking hjemme i fred og ro ellers er du mere end velkommen til at ringe. Læs mindre

  Velkommen til Naturens kræfter.

  Hos os bliver du forkælet med masser af wellness og velvære for både krop og sind.

  Jeg er fokuseret på at tilbyde en høj kvalitet af produkter o... Læs mere