Frisør Roskilde

De fleste kender nok Roskilde for en festival og et vikingemuseum, men med over 50.000 indbyggere er Roskilde også en af Sjællands største byer med et bredt udvalg af dygtige herre- og damefrisører. Her på siden finder du alle vores tilknyttede frisører i Roskilde og omegn, og du kan hurtigt og nemt se information og priser eller booke en frisørtid hos din faste frisør eller prøve en helt ny salon.

Frisører i Roskilde
Roskilde er ikke alene kendt som en stor sjællandsk by med meget erhverv og et rigt kulturliv, men også som hjemsted for et af Danmarks største universiteter, nemlig Roskilde Universitetscenter, bedre kendt som RUC. Det betyder at tusindvis af primært unge studerende færdes i og omkring byen på dagsbasis, og at dette naturligt har affødt et stort udvalg af billige frisører i byen. Her er det muligt at få en herre- eller dameklipning til en rigtig god pris, mens andre frisørsaloner i Roskilde har specialiseret sig i de mere sofistikerede klipninger og behandlinger.

Book din frisørtid i Roskilde online

Bestil frisør i roskilde igennem hjemmeside eller appHer på siden har vi gjort det meget nemmere at finde den perfekte frisørtid. I Bapoon.dk’s online booking system kan du både sortere efter hvornår din faste frisør eller salon har en tid til dig, eller indtaste en dato og et klokkeslæt og se, hvor du kan få en frisørtid hurtigst muligt, således at det passer i din kalender. På den måde egner vores service sig både til dig der har en fast frisør, og dig der er på jagt efter en ny yndlingsfrisør. Her finder du alle vores tilknyttede frisører fra Roskilde og omkringliggende byer, og du kan hurtigt se priser og behandlinger ved at klikke på en specifik frisør.

 

Frisørbooking på mobilen

Vores online booking her på Bapoon.dk giver dig det bedste overblik over ledige frisørtider, men har du en smartphone skal du helt sikkert også opleve vores mobile app til iPhone og Android, som gør det muligt at booke en frisørtid på farten. På den måde kan du løse behovet for en klipning i Roskilde i det øjeblik hvor det opstår, og hurtigt muligt finde en ledig tid hos en frisør tæt på dig. Uanset om du benytter Bapoon.dk som hjemmeside eller via vores app, får du altid det bedste overblik over frisører i dit lokalområde, og den nemmeste og mest intuitive booking-oplevelse


Trænger du til en eksklusiv behandling til gode priser? Så skal du kigge ind i vores frisørsalon i Aalborg SV. Vi har parkering lige foran salonen og vi altid være med på moden.

Køn
Ydelse
Hårtype
2 frisører i Roskilde
Sorter efter
 • LK Hairline

  Dr. Margretes Vej 8, 4000 Roskilde

  Stor frisørsalon i midten af Roskilde! Vi har rigtige gode priser og dygtige frisører. Læs mindre

  Stor frisørsalon i midten af Roskilde! Vi har rigtige gode priser og dygtige frisører.

 • LK Hairline - Kosmetolog

  Dr. Margrethes Vej 8, 4000 Roskilde

  Vi har en af Roskildes absolut bedste kosmetologer ansat hos LK Hairline. Kom ind og få en super lækker behandling! Læs mindre

  Vi har en af Roskildes absolut bedste kosmetologer ansat hos LK Hairline. Kom ind og få en super lækker behandling!