Frisør Silkeborg

Mangler du en frisør i Silkeborg? Vi giver dig en række af Silkeborgs frisører at vælge imellem, og giver dig muligheden for at bestille din frisørtid online med det samme lige her fra siden. Vores søgefunktion gør det enkelt for dig at finde en ledig frisørtid i Silkeborg, præcis når du har brug for det. Du kan også sammenligne frisørerne på pris, ekspertise og udvalg, så du kan finde en frisør, der matcher dine behov. Brug vores søgefunktion i venstre side.

Bestil din frisør online

Med Bapoon.dk har vi gjort det så let som muligt for dig at finde og bestille en frisørtid i Silkeborg og omegn. Du har mulighed for at vælge dato og den type frisørtid, du har brug for, og så giver vi dig et simpelt overblik over frisørernes ledige tider. Du får også en prisoversigt, så du kan vælge en billig frisør, hvis det er det, du leder efter. Bapoon.dk gør det med andre ord nemt at finde en frisør, der passer til lige præcis dine behov. Bestil din frisør i Silkeborg online på Bapoon.dk – så får du det, som du vil have det.

Frisør i Silkeborg med Bapoon.dkBook en frisørtid hvor som helst

Med vores gratis app til iPhone og Android kan du finde og booke en frisørtid, der passer dig, hvor og hvornår det passer dig. Bapoon-app’en gør det muligt for dig at have Silkeborgs frisører lige ved hånden altid. I app’en får du også et kort, der gør det nemt at finde hen til frisøren, når du har bestilt din tid. Den kan hentes i App Store eller via Google Play , og den er naturligvis gratis. Hent Bapoon-app’en nu og book din næste frisørtid så nemt og bekvemt som overhovedet muligt.

Find den bedste frisør i Silkeborg

Hvordan finder man den bedste frisør? Præcis hvad, der gør en frisør til den bedste, kan være forskelligt fra person til person. Derfor anbefaler vi, at du prøver nogle forskellige frisører, inden du lægger dig fast på én bestemt. Med Bapoon kan du nemt finde nogle af de bedste frisører i nærheden af Silkeborg, Kjellerup, Svejbæk og Virklund. Du vælger bare de søgekriterier, der passer til dine behov – dato, type og prisniveau – så giver vi nogle bud på, hvem der kunne være den bedste frisør for dig. Derefter er det bare at prøve sig frem. Det er ikke sikkert, du finder den perfekte frisør lige med det samme, men Bapoon.dk gør jagten lidt lettere.

Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Silkeborg
Sorter efter
  • Frisøren i Grauballe

    Eriksborgvej 42, 8600 Silkeborg

    Frisøren i Grauballe er placeret på Eriksborgvej 42 og her møder du indehaveren Inger Østergaard. Hun er i gang med at drive salon nr. 3 i rækken. Inger er altid klar til at give dig den ønskede behandling udført i højt kvalitet og serviceniveau. Læs mindre

    Frisøren i Grauballe er placeret på Eriksborgvej 42 og her møder du indehaveren Inger Østergaard. Hun er i gang med at drive salon nr. 3 i rækken. Inger er altid klar til at give dig den ønskede behan... Læs mere