Frisør i Skjern

Står du og mangler en ledigfrisør tid? I så fald er du havnet på den rigtige side. Her på Bapoon.dk har vi samlet en række gode og kompetente frisører, som kan opfylde det ønske du må have til din næste klipning, farvning eller hvad du må ønske. Du vælger blot den ydelse du søger, og Bapoon.dk vil da give dig alle ledige frisørtider i nærmeste fremtid for frisørsalonerne i Skjern.
 
De enkelte frisører
Ud for den enkelt frisør vil du finde et billede af salonen, og du har mulighed for at læse lidt mere om denne og salonens værdier. Se beskrivelserne nedenfor! Vi har bl.a. en skøn frisørsalon med mange års erfaring du kan vælge.
 
Priser
For at gøre det mere overskueligt for dig at skille de enkelte frisører fra hinanden, har vi noteret start prisen for en dame- og herreklipning. På denne måde kan du nemt og hurtigt adskille salonerne fra hinanden. 
 Den perfekte hårbørste

Det er super godt at gå jævnligt til frisør. Det holder håret sundt og velplejet, samt holder spaltede spidser nede. Man kommer enormt langt med disse frisørbesøg samt god hårpleje i hjemmet, men dette bør suppleres med den rigtige hårbørste til ens frisure og hårtype. Din frisør kan helt bestemt vejlede dig til at få købt den rette, men her får du lige et par tips og et overblik over de forskellige hårbørster på markedet. En pladdebørste, er rigtig god til langt hår, samt mellemlangt hår fordi den på grund af sit store areal kan tage fat om alle hårene og udglatte alle små krusninger og filtringer der måtte være. Den har enormt mange børster, hvorfor det giver et rigtig flot resultat efter børstning. Den er også god til føntørring og glatning, da man har mulighed for at glatte større totter ad gangen.
En rundbørste er god til at skabe fylde i korte frisurer, fordi den kan løfte håret under føntørring og styling. Rundbørsten skal håndteres med en snild hånd, så man ikke forvikler sit hår ind i børsten, men med den rette teknik kan denne børste gøre underværker i dit hår.

Konsulter din frisør i Skjern for at få optimal vejledning i anvendelse af hårbørster, så du kan få det bedste ud af dit hår.

 

Din personlige frisør i Skjern

Det kræver tillid mellem kunde og frisør, når der står klip, farve eller noget helt tredje på programmet. Du forventer en frisør, der kan vejlede dig i alt fra hårbørstevalg, valg af hårfarve, valg af frisure og brug af produkter, og som kan være oprigtig i sine guides til dig og dit hår. Hos Bapoon gør vi vores til at sætte dig i forbindelse med kompetente frisører i Skjern, som kan varetage opgaven i, at være din personlige frisør. I Østergade finder du en god håndfuld frisører, som alle står klar til at tage imod dig i lyse og venlige omgivelser, der indbyder til kreativitet og personliggørelse af dit hår og udtryk.

Hos Bapoon gør vi det nemt for dig at booke en passende frisørtid online, eller via vores APP, så du kan komme til frisør når det passer dig og din kalender. Det kan være svært at få tid til i en travl hverdag, men med Bapoons app gør vi det muligt for det, at booke tid på farten.
Hvad enten det er til dameklip, herreklip, børneklip eller farve kan du finde det i menuen og hurtigt overskue prisen på dit næste frisørbesøg inden du sætter dig i stolen, så du slipper for grimme overraskelser med priser, du ikke havde forventet. Læn dig tilbage og nyd turen i frisørstolen – det er dit frirum!

Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Skjern
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner