Frisør i Tilst

Står du og mangler en ledig frisørtid og befinder sig lidt uden for Aarhus? I så fald er du havnet på den rigtige side. Vi har her ved Bapoon udviklet et nemt og overskueligt system, som viser dig de ledige frisørtider i netop den by du søger på. Så ønsker du en tid i eksempelvis Tilst, er det eneste du skal gøre at vælge den behandlingsform du ønsker, og vi præsenterer de ledige tider for dig.
 
De enkelte frisører og frisørsaloner i Tilst
Hvis du føler det kan være svært at vælge, hvilken frisør du skal booke tid ved, anbefaler vi at du benytter dig af de små tekster, som står ud fra hver enkel salon. På denne måde kan du nemmere danne dig et overblok over hvad den enkelte salon og frisør står for. Her i Tilst er der bl.a. mulighed for parkering lige ved én af vores frisører. Du finder teksterne og et billede af salonen nedenfor.
 
Priser
Du kan desuden se startpriserne for en dame- eller herreklipning ud for hver enkel frisør, og på denne måde ved du hvilket prisleje, som der er tale om. 
 Personlig betjening

Hos frisørerne i Tilst, kan du forvente en personlig betjening i salonerne. På Bapoon.dk tilbyder vi dig, at du kan booke tid til frisør i Tilst, for at få ordnet lokkerne og blive plejet godt igennem. Det er vigtigt, at man har det godt i den frisørsalon man besøger, fordi det netop skal være afslappende og rart at være der, samt omgivelser, der indbyder til kreativitet med det personlige udtryk. Din frisør er samtidig din stylist i og med, at vedkommende skal kunne se, hvad der matcher din tøjstil og din generelle livsstil. Det vigtigste med hensyn til, at frisøren skal kunne spore sig ind på din livsstil er, at kunne give dig en frisure, der giver mening i forhold til din hverdag. Hvis du har sindssygt travlt om morgenen, skal du ikke have en frisure, der kræver, at du bruger en masse tid foran spejlet. Samtidig, skal frisøren heller ikke give dig en frisure, der vil kræve dagligt brug af glattejern, hvis du enten ikke ejer et sådant, eller ikke har lyst til at bruge varme styling værktøjer i dit hår hver dag. Den gode frisør taler med sin kunde og finder ud af, hvor på skalalen vedkommende befinder sig, og dette kan du roligt forvente af din frisør i Tilst.  

Der er nem tilgang til frisørerne, som ligger tæt ved hovedvejen. Derfor er de Tilst baserede frisører nemme at komme til via både bus og bil, hvilket giver en god frihed når man skal til frisør.

 

En professionel frisør

Hvad gør en frisør professionel? En frisør skal naturligvis have frisøruddannelsen, og samtidig er en god portion erfaring i baggagen heller ikke at gå fejl af. Det er vigtigt at en frisør kan være kreativ og se muligheder i det hår, og den person, som sidder i frisørstolen foran dem.

Din professionelle frisør i Tilst står klar til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde en god frisure til dig og dine behov. Med der fra får du også en god omgang råd til behandling af dit hår derhjemme, så du plejer dit hår og din frisure bedst muligt.
Inden du booker via Bapoon.dk kan du også hurtigt få et overblik over, hvad de forskellige frisører tilbyder og til hvilke priser. Det er nemt og hurtigt at booke tid hos din frisør i Tilst via vores online booking faciliteter, så dig der bor i Århus, Tilst eller omegn hurtigt kan få adgang til frisørens kalender, og dermed booke den ønskede tid.
Tilst er en lille by udenfor Århus, men trods at den ligger i udkanten af Århus bugner den af gode frisørtilbud, og muligheder for personlig pleje samt styling. 

Køn
Ydelse
Hårtype
0 frisører i Tilst
Sorter efter
  • Der blev ikke fundet nogen saloner