Frisør Vejle

Hvis du leder efter en herre- eller damefrisør i eller omkring Vejle, er du havnet på den helt rigtige side. Her på Bapoon.dk har vi nemlig samlet et bredt udvalg af frisørsaloner i Vejle, som du kan bestille tid hos, og finde information om. Brug vores oversigt herunder til at finde den rigtige frisør, og bestil en tid der passer din kalender med vores online booking system. Du kan læse om den enkelte frisørsalon ved at kigge beskrivelsen ved siden af kortet igennem, så du kan danne dig et billede af, hvad det er for et sted. Det hele er nemmere end nogensinde, så prøv det med det samme.

Find den rigtige frisør i Vejle
Rigtig mange når kun at prøve en lille håndfuld frisører i løbet af deres voksne liv, og det er synd når der findes så mange dygtige frisører. I stedet for at sværge til en fast frisør anbefaler vi i stedet at prøve en masse forskellige, og på den måde have større sandsynlighed for at finde den, der i virkeligheden er bedst for dig. Der findes nemlig mange forskellige klippeteknikker og frisører, og du kan ikke vide på forhånd, hvilken der passer bedst til dig. Her på siden finder du alle vores tilknyttede frisører i Vejleområdet, så start fra en ende og lad dig overraske.
Derfor skal du bruge Bapoon.dkBapoon app til frisør i Vejle
Normalt bestiller man en frisørtid ved at finde telefonnummeret på en frisør, ringe op og aftale en tid. Med Bapoon.dk slipper du helt for de misforståelser og det besvær der følger med dette, for her er det hele udtænkt mig dig – kunden – som centrum. Hvis du er på udkig efter en ledig frisørtid hos din faste frisør kan du sortere efter dette, og hvis du blot leder efter en tid der passer i din kalender, skal du blot indtaste en dato og et klokkeslæt. Det er nemmere og hurtigere end nogensinde, og derfor skal du bruge Bapoon.dk til dine frisørtider. Vi lader dig tage bookningen med overalt, så du kan fikse det i et snuptag. 

Find frisør i Vejle – når og hvor som helst
Her på vores website kan du finde information og priser for de forskellige frisørsaloner i og omkring Vejle, og bestille en tid direkte i vores online booking system. Men for at gøre det ekstra nemt for dig, har vi også gjort det muligt at klare det hele på farten. Bapoon.dk findes nemlig også som app til iPhone og Android, som du kan downloade helt gratis gennem App Store og Google Play. Prøv det i dag, og hav en frisørtid klar i morgen. Det er blot at hente appen til din smartphone, og så er du kørende med dit helt eget frisørbookingsystem på mobilen, så du altid kan få en tid når du får lyst til at gå til frisør. 
Køn
Ydelse
Hårtype
2 frisører i Vejle
Sorter efter
 • City Klip

  Vissingsgade 4b, 7100 Vejle

  Velkommen til City Klip. Salonen ligger i Vejle C, hvilket giver dig en optimal mulighed for at få en klipning, når du alligevel er nede i byen.
  Læs mindre

  Velkommen til City Klip. Salonen ligger i Vejle C, hvilket giver dig en optimal mulighed for at få en klipning, når du alligevel er nede i byen.

 • Klinik Smuk

  Nørretorv 7, 7100 Vejle

  Vejles absolut mest eksklusive klinik, hvor kvaliteten er helt i top og prisen er fair. Masser af efteruddannelse, stor entusiasme og erfaring sikrer dig en fantastisk behandling! Læs mindre

  Vejles absolut mest eksklusive klinik, hvor kvaliteten er helt i top og prisen er fair. Masser af efteruddannelse, stor entusiasme og erfaring sikrer dig en fantastisk behandling!