Frisør Viborg

Selvom Viborg er en af de ældste byer i Danmark, er salonerne i Viborg i stigende grad vokset.  Hos Bapoon.dk har vi derfor gjort det nemmere at få en ekstra god oplevelse ved at gå til frisør. Vi har sammensat de bedste alternativer til dig der bor i Viborg. Gennem Bapoon.dk har du mulighed for at finde det tidsrum der passer bedst i din kalender, samt den rigtige frisør til den prisklasse der passer til netop dit budget.

Find den bedste frisør i Viborg
Anvendelsen af Bapoon.dk har gjort det nemmere for dig, nemlig ved at du slipper for at ringe rundt til diverse frisører i Viborg for at finde en der har tid. Du har samtidig muligheden for at have Viborgs frisører med dig i lommen eller tasken. Dette kan du ved at downloade vores app, som er tilgængelig på de mest anvendte platforme.

Mange vælger deres frisør tilfældigt, og holder fast i frisøren, fordi de kender den. Vi anbefaler, at du prøver et udvalg af de dygtige frisører i Viborg, Bjerringbro, Stoholm og Karup, så du kan finde frem til en frisør, der matcher dine behov. Bapoon er et godt sted at starte til at finde nogle frisører, der passer dig. Skal det være en billig frisør? Skal frisøren kunne noget bestemt? Skal det være en frisør andre har bedømt høj? Du kan finde dem alle her på Bapoon.dk. Bare vælg de søgekriterier, der passer til dine behov – så leverer vi en liste, der meget vel kan indeholde din nye favoritfrisør.

Frisør i Viborg med Bapoon.dkBook frisørtid i Viborg online


Ved hjælp af Bapoon.dk er det lettere end nogensinde at booke en frisørtid i Viborg. Du kan få et hurtigt og enkelt overblik din foretrukne frisørs ledige tider, eller du kan søge på ledige tider på tværs af Viborgs frisører. Du kan endda vælge det tidsrum og den prisklasse, der passer dig bedst, så du så nemt som muligt kan finde præcis den frisør og tid, der passer dig. Ikke noget med at skulle ringe til alle frisørerne i Viborg for at finde en frisør, der har tid, når du har. Book din frisørtid online nu – lettere kan det ikke være.Bestil din frisør med vores appKunne du tænke dig altid at have Viborgs frisører i lommen eller tasken? Det kan du få nu, hvis du henter vores app til iPhone og Android. Bapoon-app’en giver dig mulighed for let at bestille en frisørtid i Viborg lige meget, hvor du er. Vi giver dig et enkelt overblik over ledige tider og priser, hvilke frisører der er tættest på dig, og et kort der gør det nemt at finde hen til frisøren. Hent den gratis app i App Store eller Google Play nu og bestil din frisør hvor og hvornår, det passer dig.

Find din favoritfrisør
Mange vælger bare deres frisør tilfældigt, og holder fast i frisøren, fordi de kender den. Vi anbefaler, at du prøver et udvalg af de dygtige frisører i Viborg, Bjerringbro, Stoholm og Karup, så du kan finde frem til en frisør, der matcher dine behov. Bapoon er et godt sted at starte til at finde nogle frisører, der passer dig. Skal det være en billig frisør? Skal frisøren kunne noget bestemt? Skal det være en frisør andre har bedømt høj? Du kan finde dem alle her på Bapoon.dk. Bare vælg de søgekriterier, der passer til dine behov – så leverer vi en liste, der meget vel kan indeholde din nye favoritfrisør.
Køn
Ydelse
Hårtype
2 frisører i Viborg
Sorter efter
 • Knold & Tot

  Gravene 2A, 8800 Viborg

  Personalet i Knold & Tot har et mix af mange forskellige spidskompetencer.
  Fælles for os alle er, at vi er bedre til kunder end så mange andre steder.
  Vi yder altid den service, vi selv gerne ville være tilbudt. Læs mindre

  Personalet i Knold & Tot har et mix af mange forskellige spidskompetencer.
  Fælles for os alle er, at vi er bedre til kunder end så mange andre steder.
  Vi yder altid den service, vi selv ger... Læs mere

 • Salon De Coupe

  Randersvej 8, 8800 Viborg

  Salon de Coupe er en nyåbnet frisørsalon på Randersvej 8 i Viborg, der drives af Sayde Lebanon. Kom ind at få en ny hårforvandling til gode priser på behandlinger til mænd og damer.
  Dameklip til 220kr.
  Herreklip til 149 kr.
  Herreklip med saks og kam til 199 kr.
  Permanent fra 499 kr. Læs mindre

  Salon de Coupe er en nyåbnet frisørsalon på Randersvej 8 i Viborg, der drives af Sayde Lebanon. Kom ind at få en ny hårforvandling til gode priser på behandlinger til mænd og damer.
  Dameklip til... Læs mere