Frisør i Vojens

Vojens er en dejlig by, og på Bapoon.dk kan du læse om de frisører, som befinder sig i netop Vojens. Så står du og mangler en ny frisørtid, vælger du blot om du er en mand eller kvinde, samt hvilken ydelse du kunne tænke dig, og så kommer Bapoon.dk frem med alle de ledige frisørtider der er.
 
De enkelte frisører
Nedenfor vil du finde en beskrivelse af de frisørsaloner, som befinder sig i Vojens. Ud fra beskrivelsen skal det gerne være muligt at danne sig et indtryk af hvilken type salon, der er tale om. I Vojens er det den enkelte kunde, som er i centrum, og du har mulighed for at blive klippet en sen aften flere af ugens dage.
 
Priser
Du finder desuden startprisen for både en dame- og herreklipning noteret ud fra hver enkel frisørsalon. På denne måde kan du fornemme det prisleje der er tale om. 
Vojens i Region Syddanmark, som ligger nær Haderslev, har små 8000 indbyggere og emmer af liv grundet den store tilstrømning af unge, der kontinuerligt er til byen. Det er hovedsagligt byens efterskole og Lagoniskolen, der tiltrækker de unge mennesker, som ofte vælger at blive i Vojens efter endt skoletid. Her kan man more sig i skøjtehallen eller med et spil ishockey. Vojens tilbyder mange former for muligheder for personlig pleje, særligt indenfor frisørfeltet. Din frisør i Vojens er professionel og med på de seneste trends på frisørscenen. Trends fra ind og udland kan opleves hos frisørerne i Vojens, som holder sig opdateret løbende og trækker hårmoden ned fra den internationale scene, og ind i Haderslevområdet.

 

Personlig relation til frisøren

Da Vojens er en forholds lille by, hvor mange kender hinanden, kan man roligt regne med en god relation til sin frisør. Det er vigtigt at kunne kommunikere med sin frisør, og på den måde opnå et bedre resultat samt føle, at frisørbesøgene virkelig er gode. Hvis man taler godt med sin frisør bliver besøget ofte lidt sjovere. Det er samtidig vigtigt at man kan stole på, at frisøren kan se muligheder i ens hår og derfor kan vejlede en på bedste vis. Nogle af salonerne har rødder tilbage i 1970’erne og har derfor et stærkt grundlag for at vejlede dig, baseret på de mange års erfaring i branchen.

Der er enormt mange hårprodukter på markedet i dag, og derfor kan man som kunde have de bedste intentioner for at passe på sit hår, men uden den rette vejledning kan man ære lige vidt. Husk at få en god vejledning af din frisør, i hvilke produkter der skal bruges i netop dit hår for at få det ønskede resultat, og hør om priser og mærker, samt hvad de forskellige produkter kan gøre for netop dig. Der er mange gode mærker derude, men de indeholder alle forskellige nøgleingredienser, som arbejder med håret på en særlig måde.

 

Bestil din frisørtid i Vojens online

Hvis du har travlt med skolen, eller arbejdet og derfor har svært ved at finde tid til frisørbesøg, kan det være lige så svært at finde tid til at booke en tid. Det kan virke voldsomt at have så travlt, men ikke desto mindre er der mange danskere, der har svært ved det.

Bapoon giver dig mulighed for først at finde den by du vil til frisør i, ligesom du er på Vojens bysiden nu. Her fra får du et overblik over de frisører, som er tilknyttet Bapoon.dks booking service. Her kan du så læse lidt om de forskellige frisørsaloner og se deres geografiske placering i Vojens. Her fra skal du blot trykke book, vælge din ydelse, altså om du vil klippes, farves etc. og finde en tid i frisørens kalender, som matcher din egen kalender. Efter din booking, er det bare med at møde op og nyde at blive stylet og forkælet i frisørstolen. 

Køn
Ydelse
Hårtype
1 frisører i Vojens
Sorter efter
  • Best Hair

    Vestergade 19, 6500 Vojens

    Hos Best Hair er det muligt at være sig selv, og salonen ønsker at du kræver noget af din frisør, og derfor sætter Best Hair kunden i fokus. Salonen vægter kvalitet og søger både en sjov og hyggelig stemning i salonen. Denne gode stemning finder du med og inspiration fra 50érne med amerikansk ”dinner” stil i salonen og muligheden for både varme og kolde drikke! Læs mindre

    Hos Best Hair er det muligt at være sig selv, og salonen ønsker at du kræver noget af din frisør, og derfor sætter Best Hair kunden i fokus. Salonen vægter kvalitet og søger både en sjov og hyggelig s... Læs mere